субота, 13. март 2021.

IDUĆI IZVAN TELA

 
Idući izvan tela 

Objavljeno 24. januara, 2016. u 08:43

Pitanje: Vi ste kabalista, a ja nisam. U čemu se vaš nivo razlikuje od mog?

Odgovor: Osoba angažovana u mudrosti kabale počinje da otkriva nove mogućnosti za osećaj sveta, ne u sebi, već izvan sebe.

Obično osećamo šta ulazi u nas i to se obrađuje u našim osećajima i umu. Mi osećamo ovu gotovu unutrašnju sliku. Ovo je metoda za razumevanje sveta senzacija u našim telima, a mi živimo u svetu i ne razmišljajući o tome da postoji drugi svet.

U stvari, duhovni svet je potpuno drugačiji. Ali, ne možemo izaći iz okvira tela da bismo iskusili istinsku stvarnost. Mudrost kabale vam omogućava da to učinite jer, kada međusobno sarađujemo, izgrađujemo sasvim drugačiji osećaj među nama. Tako, ovaj metod se naziva: „Voli svog bližnjeg kao samoga sebe“.

Kada počnemo da ulazimo u međusobni kontakt, istovremeno izlazimo iz sebe i dobijamo priliku da osetimo sve što je izvan nas. Tada počinjemo da vidimo svet, neometan našim svojstvima, večan i savršen.

Moramo se podići na ovaj nivo i postojati na njemu, jer je to sledeća faza našeg razvoja, ne fizička faza koju smo već završili, već duhovni svet.

Link - Going Beyond The Body


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.