четвртак, 1. април 2021.

POROĐAJNI BOLOVI

 
Porođajni bolovi

Objavljeno 24. oktobar 2011. u 10:31

Čovječanstvo danas iskušava porođajne bolove. Ovo je rođenje novog svijeta. Mi za sebe otkrivamo te spoljašnje uslove, dok se u samom svijetu ništa ne mijenja. Danas u svijetu postoje ljudi koji izvršavaju samoubistvo zbog finansijske krize ili zbog strahova i drugih problema. Ali, istovremeno možemo da pronađemo ljude koji ni o čemu ne brinu i uopšte ne osjećaju krizu.

Sve zavisi od toga kako osoba otkriva svijet, ali sam svijet nema svoju formu. Otuda mi možemo da se opustimo, da pomislimo da je sve u redu, i da sačekamo sve dok nas sam tok života ne odvede nekuda. Ili, takođe, možemo sebe da dovedemo u stanje u kojem osjećamo da ne možemo više da se složimo sa tim da ostanemo u tom stanju, i moramo konačno da se  povežemo i otkrijemo duhovno, koje se otkriva samo u povezanosti između nas.

Sve zavisi od pritiska koji sami stvaramo. I tada će nam uobičajena, opuštena stvarnost u kojoj žive ostali ljudi, izgledati poput tame Egipta. Osjetićemo da nas neprijatelji, trupe Faraona, guraju s leđa, i da moramo da skočimo u duhovno, kao u Crveno more.

Ukoliko osoba tako doživljava svoje stanje, ona sebi ne ostavlja nijedan drugi  izbor, osim da se poveže sa drugim ljudima.

Link - Labor Pains 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.